Zo denkt hij over het bereiden van eten en niet anders! — Puzzelwoordenboek kruiswoordpuzzels

Als je hulp nodig hebt bij het vinden van de oplossing voor de kruiswoordpuzzelhint 'Zo denkt hij over het bereiden van eten en niet anders!', kunnen wij je het antwoord geven. Kruiswoordpuzzels kunnen een leuke en boeiende manier zijn om je geest actief en gezond te houden, terwijl ze ook helpen bij het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden en het verbeteren van je algehele welzijn.

Het antwoord op de kruiswoordpuzzel "Zo denkt hij over het bereiden van eten en niet anders!" is...

Antwoord: KOKERVISIE

Zoek in puzzelwoordaanvragen

Indien je op zoek bent naar de antwoorden van cryptogrammen of cryptische puzzels, dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Hier kun je namelijk zoeken in de puzzelwoordaanvragen, inclusief het gehele archief (cryptogram / cryptisch). Om de zoekresultaten te verfijnen, kun je het aantal letters van het gezochte woord opgeven. Bovendien is het ook mogelijk om een patroon op te geven als bepaalde letters van het woord al bekend zijn. Zo kun je bijvoorbeeld het patroon "CA????" invoeren om woorden te vinden die beginnen met "CA" en uit vijf letters bestaan.


Meer antwoorden

Deze aanwijzing is eerder gebruikt door andere uitgevers en er zijn verschillende antwoorden gebruikt bij publicatie. Daarom is de onderstaande lijst samengesteld uit alle bekende antwoorden die voor deze aanwijzing zijn gebruikt.


Wat zie ik?

Heeft u een antwoord voor een puzzelomschrijving, of een nieuwe puzzelomschrijving? Stuur deze hier in als suggestie en wij zullen hem na beoordeling toevoegen aan het puzzelwoordenboek.


Suggestie insturen